Gastenboek

Als u ons een email stuurt (info@berkeltuin.eu), of als u in het gastenboek in de B&B schrijft, zullen wij uw bericht op de site plaatsen. Wij vermelden alleen uw voornaam en bericht.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
244 berichten.
hwemekamp heeft geschreven op 26 november 2018 om 11:50
Michel uit Vlaardingen 15-17 en 23-25 november: Dit B&B werd mij aangeraden in een brief van het Hausdorfer Instituut voor natuurlijk spreken. Omdat de website er ook veelbelovend uitzag besloten om dit dan maar te boeken. En inmiddels kan ik zeggen dat mijn verwachtingen overtroffen zijn. Prachtige kamers en iedere ochtend een heerlijk ontbijt. Ik heb zeker al wat reclame gemaakt voor dit B&B. Ondanks mijn vele last minute wijzigingen m.b.t. aankomsttijd kon alles geregeld worden en is altijd de tijd genomen voor mij als gast. Geweldig! Bedankt.
hwemekamp heeft geschreven op 5 november 2018 om 13:15
Ellen en Marlou uit Twente 3-4 nov 2018: We hebben echt genoten van ons weekendje Zutphen. mede dankzij jullie vriendelijke ontvangst, het prachtige plekje, het heerlijke ontbijtje en de gastvrijheid. Een weekend om met warme herinneringen op terug te kijken.
hwemekamp heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 19:38
Tine uit België 29-30 okt: Bedankt! Om na mijn last minute aanvraag de kamers netjes in orde te maken. Spic en span. Voor de hartelijke ontvangst met zelfgemaakt sapje en lekkere cake. Voor de wandeltips. Zutphen is een heel speciale plaats en dankzij de tips leerde ik enkele bijzondere plekjes kennen. Voor de mooi ingerichte kamer met leuke attenties (verse bloemetjes, map met uitleg, lectuur, koffie, thee en een fles wijn). Voor het lekkere ontbijt met zelfgemaakte producten. Een echte aanrader!
hwemekamp heeft geschreven op 30 oktober 2018 om 19:32
Patrick, Linda en Nienke uit Gelderland 23-28 okt 2018: Bedankt voor de fijne ontvangst in jullie mooie B&B aan de Berkel. Het is een prachtige plek om heerlijk tot rust te komen. Het ontbijt was heerlijk met allemaal heerlijke eigen gemaakte producten. Heel veel succes en gezondheid wensen we jullie met deze mooie B&B.
hwemekamp heeft geschreven op 14 oktober 2018 om 16:55
Mirjam en Barbara uit Utrecht 13-14 okt 2018: Wat een fijne plek om na een warme, lange dag wandelen zo gastvrij te worden ontvangen. Heerlijk ontspannen en vanuit bed genoten van een prachtige sterrenhemel vannacht. Na het lekkere ontbijt zijn we klaar voor de volgende wandeletappe. Dank voor de goede zorgen.
hwemekamp heeft geschreven op 10 oktober 2018 om 17:27
Lieve en Firmin uit België 8-10 oktober: "Schoon is de liefde van twee mensen die nooit moe worden liefde te zijn". Die liefde en vriendelijkheid is hier in dit huis waar te nemen doorheen zovele tekentjes. Veel liefs toegewenst in dit sfeervolle huis, in deze ruimte, in deze omgeving.
hwemekamp heeft geschreven op 7 oktober 2018 om 19:34
Jörgen en Marianne uit Limburg 6-7 oktober: Een heerlijk B&B gehad. Heel mooi aan het water, prachtig uitzicht. Fijn ontvangst, lekker geslapen en heerlijk ontbijt met veel eigengemaakte dingen. Voor herhaling vatbaar.
hwemekamp heeft geschreven op 7 oktober 2018 om 19:31
Jette, Berend und Sacha aus Deutschland 4-6 oktober: Danke für den schönen Aufenthalt bei euch. Mila ist ein sehr süsser Hund. Die Zimmer waren schön eingerichtet und das Brot war sehr lecker.
hwemekamp heeft geschreven op 7 oktober 2018 om 19:29
Hugo uit Canada 30 sept tot 4 okt: In een stadje waar ik al 27 jaar terug kwam vanuit Vancouver. Een totaal andere wereld. Maar Zutphen hield me in balans. Daar eindelijk de juiste B&B gevonden. De ligging, de mensen, de gezonde ontbijten, prima bedden, etc etc. Bij Hetty ben je aan het juiste adres. Kortom vele redenen om in het adresboek op te nemen. Beste mensen, blijf gezond en geniet van deze heel bijzondere omgeving.
hwemekamp heeft geschreven op 7 oktober 2018 om 19:24
Drie zussen Jannet, Jet en Femke 28-29 sept: Heel hartelijk dank voor het fijne en goed verzorgde verblijf in de Berkeltuin. Prachtig uitzicht op de Berkel, heerlijk ontbijt en fijne bedden. Dus Top!
hwemekamp heeft geschreven op 24 september 2018 om 19:40
Lilian en Reinild uit N-Holland en Utrecht 21-23 sept: Dit was het dan: het eind van een vol weekend Jan Brandts Buijs festival. Gelukkig zijn we zeer gastvrij en hartelijk ontvangen door Hetty. Gesterkt door heerlijke ontbijtjes met zelfgebakken brood, fruit uit eigen tuin, appeltaartjes enz. enz. konden wij goed door alle drukte en spanning heen komen. Hetty , dank voor alle goede zorgen. Het was fijn!
hwemekamp heeft geschreven op 18 september 2018 om 19:43
Jaap uit Friesland 15-16 sept 2018: Op bezoek bij vrienden. Een prima adres gevonden om de nacht door te brengen. Prachtig uitzicht over het riviertje. Prima geslapen en een heerlijk ontbijt in de rustige tuin. Dank voor de goede zorgen. Inclusief de heerlijke appeltaart!
hwemekamp heeft geschreven op 18 september 2018 om 19:41
Hannes, Eline en Job uit N-Holland 24-27 aug: We hebben enorm genoten de afgelopen dagen van jullie gastvrijheid, van jullie mooie B&B, van het lekkere ontbijt, vers fruit uit eigen tuin én van de prachtige en leuke stad Zutphen. Het was allemaal top. Het kan niet anders of jullie zien ons hier nog wel eens terug!
hwemekamp heeft geschreven op 20 augustus 2018 om 15:21
Tulia (pianoforte) from Italie and Evan (cello) from Canada 18-20 aug: Thank you for your inmense generosity in hosting Evan and me during the Geelvinck Pianoforte festival. We felt immediately at home with you, George and your sweet dog Mila. The vieuw is enchanting and it was lovely to walk with you in the garden, talking with you. This place feels like a place where to discover life, enjoy it truly. The house is perfectly clean and functional, but there is also a big connection with nature.
hwemekamp heeft geschreven op 17 augustus 2018 om 22:56
Danny en Conny uit Limburg en Utrecht 15-17 aug: Jullie Berkeltuin is ideaal gelegen voor een wandeling naar en ontdekkingstocht in het prachtige Zutphen. bedankt voor jullie gastvrijheid en voor de hartelijke ontvangst.
hwemekamp heeft geschreven op 17 augustus 2018 om 22:53
Paul and Diana musicians Geelvinck Pianoforte Festival from Australië 9-14 aug 2018: Thank you. It was a magical stay and we loved walking along the Berkel.
hwemekamp heeft geschreven op 8 augustus 2018 om 12:44
René en Corrie uit Brabant 5-7 aug: Het was heerlijk toeven hier! Een prachtig ruim appartement, veel ruimte, mooi uitzicht. Wie weet.....tot ziens!
hwemekamp heeft geschreven op 28 juli 2018 om 21:02
Roland en Francisca 25-27 juli: Bedankt voor 2 prachtige dagen. Schitterend uitzicht, vergezeld door mooi weer. Lekker ontbeten en geslapen en een verfrissende duik in het water.
hwemekamp heeft geschreven op 28 juli 2018 om 21:00
Peter, Saskia, Lucas en Midas 21-24 juli: Wij hebben een paar heerlijke dagen bij jullie doorgebracht. Fijne kamers en fijne tuin om aan de warmte te ontsnappen en onder de bomen te verpozen. Dank voor het heerlijke ontbijt. En Midas heeft veel fruit geplukt en geproefd.
hwemekamp heeft geschreven op 15 juli 2018 om 20:34
Daniela en Fabio uit Groningen 14-15 juli: Onze verblijving was kort, maar heerlijk. De kamer is erg comfortabel, de tuin is heel mooi en het ontbijt verrukkelijk. Het belangrijkste: je bent erg aardig en we voelden ons als thuis. Heel erg bedankt. Muito obrigado pela recepcion e simpatica! saudações.