Gastenboek

Als u ons een email stuurt ([email protected]), of als u in het gastenboek in de B&B schrijft, zullen wij uw bericht op de site plaatsen. Wij vermelden alleen uw voornaam en bericht.

 
 
 
 
 
336 berichten.
Albert en Joyce heeft geschreven op 3 juli 2016 om 10:32
Spontaan hier terecht gekomen en wat een goede keuze. Aardige mensen die gastvrijheid opnieuw hebben uitgevonden. Mooie kamers, heel schoon, super ontbijt en een leuk uitzicht vanuit o.a de slaapkamer. Lekker rustig wakker geworden door de vogels en de zon. Wat wil een mens nog meer. Een aanrader!
Janny heeft geschreven op 11 juni 2016 om 16:32
Hallo Hetty en George, Van 8-11 juni 2016 heb ik genoten van het prachtige uitzicht over de tuin en het water. De rust werd zo nu en dan verstoord door de machines die de tuin nog mooier maken, maar de avonden en de nachten waren heerlijk rustig. De tocht in de Canadese kano was fantastisch mooi en de fluisterboot tocht vanuit de Berkel ruïne was ook prachtig. Ik kom graag terug. Janny.
Lenny en Marten heeft geschreven op 5 juni 2016 om 19:15
Lieve gastvrouw, wat zal het moeilijk zijn weer terug te zijn. Het uitzicht, de ontvangst, de entourage, de wijn, het ontbijt, alles op één bord. Te mooi, om niet waar te zijn. Heerlijk geslapen, heerlijk ontbeten, niets wat ontbrak. 3/4 juni 2016. Groeten uit Zuid Holland.
Manfred und Andrea heeft geschreven op 31 mei 2016 om 12:38
29-5-16 sehr gut geschlafen in dem grossen Bett und die Ruhe genossen.
Melanie, Thomas, Rosa, Sophie heeft geschreven op 31 mei 2016 om 12:37
Liebe Hetty, Eine nacht 28-5-16 war zu kurz für Zutphen. Waren mit unseren 2 Kinder bei Euch zu Besuch und haben uns sehr wohl gefühlt. Kommen gerne wieder. Auf Wiedersehen.
Egbert, Astrid, Dide & Stein heeft geschreven op 23 mei 2016 om 22:22
Echt buiten en toch in de stad van 21-22 mei! Heerlijk geslapen, prima douche en een smakelijk ontbijt. Wat kun je nog meer wensen? Huisoppas Riëtte bedankt voor de goede zorgen!
Herman en Sylvia uit Twente heeft geschreven op 16 mei 2016 om 14:32
Pinksterweekend 14-16 mei 2016. Erg genoten mede door jullie B&B. Mooie locatie, geweldig uitzicht, goed ontbijt, prettig onthaal. Heerlijke fietstochten gemaakt. Helaas het weer was iets minder. Tip in Almen de Theetuin. Prachtige locatie. Misschien een tip voor de oudere gasten welke hier zullen verblijven een douchestang aan de wand. Verder zouden we zeggen ga zo door.
Sabine und Manon heeft geschreven op 10 mei 2016 om 09:45
Freundinnen Wochenende 6-8 mai Ein wunderschönes Wochenende mit herzlichen Gastgebern, einer gemütlichen, sehr gut ausgestatteten Unterkunft, einem leckerem Frühstuck, traumhaftem Wetter, Sonnenuntergang an der Berkel, einem unvergesslichen Trip mit dem "Flüsterboot", einer wunderschönen Altstad mit tollen Lokalen und Geschäften und natürlich der besten Freundin, ist leider zu Ende. Danke fur Alles
Robert, Evelyn, Stijn, Puck heeft geschreven op 9 mei 2016 om 14:08
We vonden het op 6 mei heel gezellig. De bedden lagen heeeerlijk, de douche was fijn. En het ontbijt was uitstekend. Heel attent dat jullie info over de giro met ons deelden. Sowieso handig dat jullie hier veel informatie over de omgeving en kaarten hebben liggen. Groeten uit Friesland!
Frans, Bas en Anneke heeft geschreven op 8 mei 2016 om 19:18
Heerlijk geslapen op 5 mei en ontzettend genoten van de mooie locatie. De kamers zijn mooi en schoon en jullie zijn heel gastvrij en dat is erg fijn.
Karen en Duk heeft geschreven op 3 mei 2016 om 09:08
Na een goede nacht op 1 mei, onder het genot van een heerlijk ontbijt kijken naar de ganzen met pullen, kieviten, kauwtjes, nest-bouwende meerkoeten. Wat wil je nog meer?
Corrie, Karin, Petra en Sandra heeft geschreven op 2 mei 2016 om 18:50
We vonden het ontvangst op 30 april hartstikke gezellig met koffie en thee en zelfs een fles wijn voor een gezellige avond. Het is een fijne logeeromgeving en plaats. Ontbijt was toppie en jullie zijn fijne mensen. Zeker een reden om terug te komen. Ga vooral zo door. Groetjes uit het zuiden van Limburg.
Nolda heeft geschreven op 6 april 2016 om 09:24
Ik heb regelmatig in B&B Berkeltuin gelogeerd en ben iedere keer weer tevreden. Prima bed, goede douche, lekker ontbijt. Het uitzicht vind ik heel leuk. Er ligt zelfs een verrekijker en een vogelboekje klaar. In de royale tuin is veel te zien. Net als in de omgeving
Gerard en Machteld heeft geschreven op 5 april 2016 om 14:33
Wat een geweldige plek om te logeren. Niets dan lof. Jammer dat we het te druk hebben om vaker te komen.
Janny heeft geschreven op 27 maart 2016 om 17:48
Al 5 keer heb ik bij George en Hetty in het gastenverblijf gelogeerd en iedere keer weer geniet ik volop. Vooral als het fruit rijp is, dat is smullen. En ik heb gemerkt dat uit een kano vallen niet erg is. De Berkel is prima zwemwater
Sylvia Panhuise heeft geschreven op 3 maart 2016 om 21:11
Een heerlijke plek om te verblijven. Lekker rustige en prachtige omgeving. Wij hebben er leuk gevaren met de kano, heerlijk gefietst in de omgeving en gewandeld in de buurt en ook een keertje met de fluisterboottocht mee geweest, geleid door enthousiaste vrijwilligers. Echt vakantie gevoel! Sylvia