Gastenboek

Als u ons een email stuurt ([email protected]), of als u in het gastenboek in de B&B schrijft, zullen wij uw bericht op de site plaatsen. Wij vermelden alleen uw voornaam en bericht.

 
 
 
 
 
309 berichten.
admin heeft geschreven op 6 augustus 2017 om 21:50
Wat een mooie plek aan de Berkel. We voelden ons meteen op 29 juli welkom door de ontvangst met zelf gemaakt appelsap. En ook het ontbijt met zelfgemaakt brood. De kinderen hebben lekker met de hond gespeeld. Kortom genoten! Bedankt. Groeten Jeroen, Anne, Fenne en Tijn uit Amersfoort.
admin heeft geschreven op 6 augustus 2017 om 21:47
Ine en Kees uit Utrecht, Wij hebben van 25-27 juli bijzonder genoten van fijne omgeving, hartelijke ontvangst, lekker ontbijt, gastvrijheid! Een plek om door te vertellen.
admin heeft geschreven op 23 juli 2017 om 12:30
Hennie en Mieke fietsen 22/7 de IJsselbiënale: Heerlijk geslapen aan de Berkel en verwend met het ontbijt met spullen uit eigen tuin. Groeten uit Groningen/Zwolle.
admin heeft geschreven op 23 juli 2017 om 12:28
Neef Sil 18-20/7: Elke dag kregen we een ontbijtje met vers brood en een grote glimlach. Een toffe locatie met een prachtige tuin. Zus Riëtte: Het is hier heerlijk toeven aan de Berkel. Heerlijk huis en ongelofelijk hartelijke gastheer/vrouw. Een aanrader en dank!
admin heeft geschreven op 17 juli 2017 om 18:19
Anette, Martin, Rudi und Hudert aus Vreden: Vielen Dank für einen wundervollen Tag (15-16/7) im traumhaft schöner Zage
admin heeft geschreven op 9 juli 2017 om 14:01
Marleen, Anne, Annette en Alice uit N-Holland: Hartelijk dank voor de goede zorgen! We hebben het erg naar onze zin gehad van 8-9 juli.
admin heeft geschreven op 9 juli 2017 om 13:59
Leo en Corrie uit Zuid Holland: Wij hebben van 5-8 juli erg genoten van jullie royale B&B. Het uitzicht is levendig met de Berkel, tuin en fietspad. De kamers licht en netjes. Wij kozen deze B&B omdat hij vlakbij het Centrum van Zutphen ligt en toch midden in de natuur. Heerlijk in de tuin gezeten en genoten van het comfort van deze B&B. We zijn helemaal uitgerust in deze dagen.
admin heeft geschreven op 9 juli 2017 om 13:55
Joy en Andrew uit China 2-4 juli: Wonderful garden with cosy bedrooms. Nice breakfast and friendly hostess. Enjoy the quiet and peace. I should come her earlier. And will come back soon.
admin heeft geschreven op 9 juli 2017 om 13:52
Shirley en Barry uit Engeland: We had a wonderful stay 22-25 june. It is so lovely and clean, with such a generous breakfast. Thank you for looking after us so well. Hope to come back soon.
admin heeft geschreven op 18 juni 2017 om 11:54
De 3 vriendinnen Nettie, Marje en Alette: Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en het mooie Zutphen! Wat een prachtige plek in een prachtige stad! Super ontbijt.
admin heeft geschreven op 14 juni 2017 om 14:00
Netty en Anna: het was heerlijk wandelen en heerlijk thuiskomen in dit comfortabele appartementje. Dank voor de prima verzorging en uitgebreide ontbijtjes in de zon, de fijne details (boeketjes etc) en de informatie over deze prachtige oude stad.
admin heeft geschreven op 5 juni 2017 om 10:51
Moeder en dochter Ria en Margo: Het was superfijn hier aan de Berkel, een heerlijk ontbijt elke keer in de tuin en zonnige dagen gehad. Lekker gewinkeld, gewandeld en de Bio Toko achter het station is aan te raden, daar kun je heel goed Indonesisch eten. Vandaag gaan we met een fluisterbootje het water op. Succes met de B&B + moestuin, de aardbeien waren heerlijk en jullie jam is zo lekker, die koop je in de winkel niet. Tot ziens.
admin heeft geschreven op 28 mei 2017 om 17:35
Kai en Kai uit Iserlohn: Obwohl wir Zutphen kennen und lieben, ist es direct an der Berkel zu nächtigen wundervoll! Dein liebesvoll zubereitetes Frühstück war jeden Morgen lecker. Und auch den Rest des langen Wochenende war toll umsorgt! Wenn man Zutphen kennen lernen möchte, dan bitte ab HIER. Euer Angebot, wie auch das Preis/leistungsverhältnis ist TOP. macht weiter so!
admin heeft geschreven op 2 mei 2017 om 16:23
Paul, Monique, Nina en Renée: Van 29-4 tot 2-5 verbleven in je B&B met prachtig uitzicht. Ontbijt was prima. We hebben Zutphen en Deventer verkend en de regendag in de Scheg, binnenzwembad in Deventer doorgebracht. Het kanotochtje was ook heel leuk, we pasten er precies in met onze dochters van 10 en 12 jaar. Bedankt!
admin heeft geschreven op 2 mei 2017 om 16:20
Floor, Wichert, Wende en Martijn: Het is altijd fijn om een tweede keer in een gastenboek te schrijven. We hebben wederom 3 heerlijke dagen met ons gezin hier gehad rond Koningsdag. Onze kinderen hebben genoten van de speelse hond Mila en wij allemaal van de gastvrijheid.
admin heeft geschreven op 2 mei 2017 om 16:20
Floor, Wichert, Wende en Martijn: Het is altijd fijn om een tweede keer in een gastenboek te schrijven. We hebben wederom 3 heerlijke dagen met ons gezin hier gehad rond Koningsdag. Onze kinderen hebben genoten van de speelse hond Mila en wij allemaal van de gastvrijheid.
admin heeft geschreven op 2 mei 2017 om 16:17
Hermine Deurloo: Wat gezellig om hier na mijn concert op 25-4 te kunnen overnachten. Heerlijk brood, een mooie kamer en heel stil vergeleken bij A'dam. Ik hoop een keer terug te kunnen komen voor een korte vakantie. bedankt voor alles!
admin heeft geschreven op 24 april 2017 om 14:43
Annemarie: Wat hebben jullie een prachtige plek uitgekozen voor jullie B&B. Ik heb alvast even kunnen wennen aan het wonen in deze prachtige historische stad met de mooie Berkel en de schoonheid van de IJssel. Alles was prima verzorgd en het ontbijt was fantastisch! Veel dank voor de gastvrijheid.
admin heeft geschreven op 18 april 2017 om 14:12
“We enjoyed a relaxing family break with our two young children here. Hiring bikes was the highlight of our time in Zutphen - so easy to get around and so much fun for the little ones. B & B Berkeltuin was the perfect base for our break, clean and spacious, great breakfasts and close to peaceful river walks. Thanks to Hetty for being a great host! Ananda, Mairtin & family from Ireland” 13-15 april
admin heeft geschreven op 1 april 2017 om 21:38
Raoul en Roxanne uit Duitsland 25-27 maart 2017: Heerlijk rustige plek in Zutphen en toch op loopafstand naar de binnenstad! Het home-made ontbijt is prima. En je kunt met meerdere personen terecht. Dank voor de gastvrije ontvangst!