Guestbook

If you send us an email message ([email protected]) with your guestbook entry or if you write into the guest book at the B & B, we will post your message on the site. We will only mention your first name, country and city.

 
 
 
 
 
336 entries.
admin wrote on 1 October 2017 at 21:02
1 okt: 3 zussen uit Amsterdam: Wat een fijne lichte plek met een prachtig uitzicht. Dank voor de gastvrijheid.
admin wrote on 23 September 2017 at 20:20
Peter en Margriet uit Noord Holland: Zeer genoten van jullie gastvrijheid. Prachtige kamers, prachtig uitzicht. Midden in de natuur! Alle zelfgemaakte en zelf geoogste ingrediënten voor het ontbijt en voor drankjes. Een heel mooie traktatie. Hartelijk dank!
admin wrote on 16 September 2017 at 14:06
Marieke uit A'dam 13 sept: Wat is dit toch een topplek! En wat is de baadster een geestige aanwinst. I geniet ditmaal dus ook nog van een heerlijke overnachting met alles d'r op en d`r an. Hopelijk tot snel.
admin wrote on 21 August 2017 at 20:57
Wilbert en Carla uit Limburg 18-21 aug: Erg genoten van deze mooie etage en hartelijk welkom met koffie, pruimensap en een heerlijk plakje cake. Wij hadden gekozen voor deze B&B i.v.m. "De Vrije Slag door Zutphen". Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen.
admin wrote on 8 August 2017 at 22:31
Rini en Temmy uit Utrecht op 8 aug: Lieve Hetty, George en hond Mila. Wat een prachtige plaats voor een B&B hier aan de Berkel. Mooi uitzicht op de rivier en op de prachtige tuin om het huis heen. Ruimte ook in huis. We kwamen uit de donkere kleine hotelkamer van Stadshotel Doesburg met géén uitzicht op de IJssel aldaar naar hier. Een bijzonder contrast. Ook het ontbijt is ongeëvenaard. Verse aardbeien, pruimen, bramen , verse muntthee en meer uit de tuin. Prima zacht gekookt eitje en verse jus d' orange en vers gebakken (home-maid) brood. Bij de ontvangst kregen we een heerlijk stukje zelfgemaakte pruimentaart en vers gemaakt vruchtensap.Veel dank en succes met deze B&B.
admin wrote on 6 August 2017 at 21:54
We hebben van 4-6 aug genoten van de mooie en schone etage op deze mooie plek. Hartelijk welkom gekregen mét een stukje zelfgemaakte pruimencake en sap. Heerlijk ontbijt, al met al een aanrader! Dinie en Peter uit Hoorn.
admin wrote on 6 August 2017 at 21:52
Veel dank voor de hartelijke ontvangst en de heerlijke vers gekookte eitjes bij de ontbijten van 30/7 tot 4/8. Zonnige groet Loes.
admin wrote on 6 August 2017 at 21:50
Wat een mooie plek aan de Berkel. We voelden ons meteen op 29 juli welkom door de ontvangst met zelf gemaakt appelsap. En ook het ontbijt met zelfgemaakt brood. De kinderen hebben lekker met de hond gespeeld. Kortom genoten! Bedankt. Groeten Jeroen, Anne, Fenne en Tijn uit Amersfoort.
admin wrote on 6 August 2017 at 21:47
Ine en Kees uit Utrecht, Wij hebben van 25-27 juli bijzonder genoten van fijne omgeving, hartelijke ontvangst, lekker ontbijt, gastvrijheid! Een plek om door te vertellen.
admin wrote on 23 July 2017 at 12:30
Hennie en Mieke fietsen 22/7 de IJsselbiënale: Heerlijk geslapen aan de Berkel en verwend met het ontbijt met spullen uit eigen tuin. Groeten uit Groningen/Zwolle.
admin wrote on 23 July 2017 at 12:28
Neef Sil 18-20/7: Elke dag kregen we een ontbijtje met vers brood en een grote glimlach. Een toffe locatie met een prachtige tuin. Zus Riëtte: Het is hier heerlijk toeven aan de Berkel. Heerlijk huis en ongelofelijk hartelijke gastheer/vrouw. Een aanrader en dank!
admin wrote on 17 July 2017 at 18:19
Anette, Martin, Rudi und Hudert aus Vreden: Vielen Dank für einen wundervollen Tag (15-16/7) im traumhaft schöner Zage
admin wrote on 9 July 2017 at 14:01
Marleen, Anne, Annette en Alice uit N-Holland: Hartelijk dank voor de goede zorgen! We hebben het erg naar onze zin gehad van 8-9 juli.
admin wrote on 9 July 2017 at 13:59
Leo en Corrie uit Zuid Holland: Wij hebben van 5-8 juli erg genoten van jullie royale B&B. Het uitzicht is levendig met de Berkel, tuin en fietspad. De kamers licht en netjes. Wij kozen deze B&B omdat hij vlakbij het Centrum van Zutphen ligt en toch midden in de natuur. Heerlijk in de tuin gezeten en genoten van het comfort van deze B&B. We zijn helemaal uitgerust in deze dagen.
admin wrote on 9 July 2017 at 13:55
Joy en Andrew uit China 2-4 juli: Wonderful garden with cosy bedrooms. Nice breakfast and friendly hostess. Enjoy the quiet and peace. I should come her earlier. And will come back soon.
admin wrote on 9 July 2017 at 13:52
Shirley en Barry uit Engeland: We had a wonderful stay 22-25 june. It is so lovely and clean, with such a generous breakfast. Thank you for looking after us so well. Hope to come back soon.
admin wrote on 18 June 2017 at 11:54
De 3 vriendinnen Nettie, Marje en Alette: Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en het mooie Zutphen! Wat een prachtige plek in een prachtige stad! Super ontbijt.
admin wrote on 14 June 2017 at 14:00
Netty en Anna: het was heerlijk wandelen en heerlijk thuiskomen in dit comfortabele appartementje. Dank voor de prima verzorging en uitgebreide ontbijtjes in de zon, de fijne details (boeketjes etc) en de informatie over deze prachtige oude stad.
admin wrote on 5 June 2017 at 10:51
Moeder en dochter Ria en Margo: Het was superfijn hier aan de Berkel, een heerlijk ontbijt elke keer in de tuin en zonnige dagen gehad. Lekker gewinkeld, gewandeld en de Bio Toko achter het station is aan te raden, daar kun je heel goed Indonesisch eten. Vandaag gaan we met een fluisterbootje het water op. Succes met de B&B + moestuin, de aardbeien waren heerlijk en jullie jam is zo lekker, die koop je in de winkel niet. Tot ziens.
admin wrote on 28 May 2017 at 17:35
Kai en Kai uit Iserlohn: Obwohl wir Zutphen kennen und lieben, ist es direct an der Berkel zu nächtigen wundervoll! Dein liebesvoll zubereitetes Frühstück war jeden Morgen lecker. Und auch den Rest des langen Wochenende war toll umsorgt! Wenn man Zutphen kennen lernen möchte, dan bitte ab HIER. Euer Angebot, wie auch das Preis/leistungsverhältnis ist TOP. macht weiter so!